Vrienden van het Bruishuis

De basis van ons initiatief is een vereniging van creatieve mensen die voor € 15,00 per maand vriend van het Bruishuis zijn en dan in samenwerking gebruik kunnen maken van de ruimte.
We gaan ervan uit dat er door het samenbrengen van bijvoorbeeld verhalenvertellers, dansers, schilders, muzikanten, schrijvers, etc. al heel mooie dingen zullen ontstaan. Maar als het nodig is kunnen we hier en daar zetjes geven, want wij barsten al bijna uit onze voegen van ideeën!
Alle vrienden krijgen een vermelding op de vriendenlijst. Dit is een pagina op deze website die alleen toegankelijk is voor vrienden van het Bruishuis.
Vrienden kunnen in deze lijst op zoek gaan naar andere creatievelingen om elkaar aan te vullen, te inspireren en samen verder te komen met het verwezenlijken van creatieve ideeën.
En activiteiten van vrienden, die in het Bruishuis plaats vinden, worden vermeld in de agenda op de website.

Meld je hier aan als vriend van het Bruishuis.

De informatie die je hieronder geeft gaan we opnemen in de vriendenlijst; alleen toegankelijk voor vrienden van het Bruishuis.

Je naam*

Telefoon

Je e-mailadres*

Heb je een website die je graag wilt laten zien op de vriendenlijst, voer hier de url in:
(En fijn als je dan een link naar http://bruishuiszutphen.nl op jouw website zet.)

Een foto van jezelf of een afbeelding die iets zegt over jezelf kun je hier invoeren (max. 1mb):

Wat kun je goed en/of wat doe je graag?

Wat zijn je wensen en dromen?

Nog iets toe te voegen?

Na verzending van deze aanmelding en na ontvangst van je eerste maandelijkse bijdrage van 15 Euro (contant of op onze rekening: iban NL28 ASNB 0932 7591 57) ontvang je een bevestigingsmail met het wachtwoord waarmee je kunt inloggen op de vriendenlijst.